Jack Daniels whiskey

Jack Daniels Whiskey.

Ja det finns många som ifrågasätter Jack Danies whiskey rätt mycket då den inte är lika exlusiv som många liknande drycker men en sak man man säga och det är att den är kungen inom rock världen. Många kända rockband är starkt förknippade med en flaska Jack Daniels i handen.

Något som har gjort Jack Daniels stor.

Är helt klart deras riktigt snygga logga. Den har prytt kläder och diverse merch i många många år. Dessa kläder har på något konstigt sätt fungerat som ett substitut för att ha en bandtröja. Då du kommer kunna se det överallt på många festivaler i år. Vill du se den riktigt klassiska svarta Jack Daniels t-shirten så klickar du bara på länken.


Hur tycker jag om att dricka min Jack Daniels whiskey.

Vanligtvis när jag dricker Whisky så brukar det vara rent men när det gäller Jack Daniels whiskey så får det faktiskt bli med cola. Då det är en helt annan smak än vad jag själv är van vid att dricka. Själv tar jag whisky utan is men gärna med ett par whiskystenar så man slipper för mycket vatten. Det är en stor skillnad på whiskey och whisky men det tar vi längre fram i bloggen.


Ha en fortsatt bra dag!

27 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)